Clínica Veterinària les Franqueses · Animals de Companyia i Exòtics

Equip Veterinari

Els nostres professionals us ofereixen un servei personalitzat i de confiança avalat per els anys d'experiència en el camp de la clínica de petits animals i en el reciclatge continuat dels nostres coneixements.   Ens agraden els animals i ens encanta la nostra professió per això treballem en equip per donar la millor resposta a les necessitats de les vostres mascotes amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i alhora contribuir sanitàriament a la convivència entre els animals i les persones.

"La salut dels vostres és la nostra responsabilitat "

Jordi Miró

Llicenciat en veterinària l'any 1989 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Membre de AVEPA (Asociación Española de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales) i del GEVO (Grupo de Veterinarios Especialistas en Ortopedia i traumatología. Col.legiat al COVB amb el número 1376. Va fundar la clínica l'any 1997 a Les Franqueses després de treballar durant 8 anys a la Clínica Canina del Vallès una de les clíniques pioneres de la comarca. Actualment alterna les seves tasques de gestió i direcció de la CVLF amb les purament clíniques en els departaments de diagnosi per imatge, cirurgia i traumatologia de la nostra clínica.


Lídia Ruíz
Lídia Ruíz

Llicenciada en veterinària l´any  1999 a la UAB. des de llavors forma part del nostre equip de veterinaris. Col·legiada al COVB amb el número 2894. Desenvolupa tasques clíniques en medicina general i interna, i com a responsable del departament de medicina i cirurgia d´animals exòtics de CVLF.

Silvia Quintana
Silvia Quintana

Auxiliar veterinària al torn de matí . Realitza tant tasques de recepció i atenció al client, responsable de la botiga i tasques d´auxiliar de laboratori, clínica i quiròfan.

Aroa Molina
Aroa Molina

Auxiliar veterinària al torn de tarda. Realitza tant tasques de recepció i atenció al client, vendes a la botiga i tasques d´auxiliar de laboratori i clínica.